Buzëqeshni me

Dental Med Austria

Rreth Nesh

Dental Med Travel operon në shërbimin e shëndetit oral që nga viti 2009, me synimin për të ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dentare për zgjidhjen e problemeve të ndryshme të shëndetit oral, nga implantet dentare pa dhimbje te rigjenerimi i kockave dentare, nga problemet e piorresë tek protezat dentare, nga estetika dentare tek korrigjimi i defekteve dentare, tek patologjitë e kompleksit kranio-cervikal-mandibular.

Stomatologji e jashtëzakonshme

Kujdes i personalizuar

Implantologji

Me përdorimin e implanteve dentare me titan, ne rikrijojmë gjendjen natyrale të dhëmbëve tuaj

Periodontologji

Periodontologjia merret me diagnostikimin, trajtimin mjekësor dhe gjithashtu parandalimin e sëmundjeve periodontale, si në rastin më të shpeshtë, gingivitin.

Endodoncia

Trajtimi i kanalit të rrënjës dhe nervit dentar përmes teknikave dhe aparateve më të fundit.

Ortodoncia

Mjekët e klinikës sonë janë të specializuar edhe në trajtimin ortodontik. Ky trajtim mund të eliminojë ose zvogëlojë problemet në katër aspekte:

Protetika

Protezat dentare përdoren për të zëvendësuar dhëmbët natyralë dhe për të përmirësuar estetikën dentare, kur dhëmbët janë të dëmtuar, por ende të rikuperueshëm.

Kurorat Dentare

Kurorat dentare janë restaurime artificiale që zëvendësojnë përgjithmonë dhëmbët e thyer, të munguar ose të copëtuar.

Fasetat Dentare

Mjekët e klinikës sonë janë të specializuar edhe në trajtimin ortodontik. Ky trajtim mund të eliminojë ose zvogëlojë problemet në katër aspekte:

Dental Med Austria

Dëshironi të merrni një konsultë falas ose një kontroll të shpejtë për të identifikuar llojin e trajtimit që ju nevojitet? Thjesht na telefononi ose dorëzoni formularin këtu: Emri, Email, Numri i telefonit, Subjekti, Mesazhi, Bashkangjisni Panoramex-in tuaj, Dërgo

  Klientët me

  Arsye Për Të Qeshur

  Profesionistet e

  Dental Med Austria

  Dental Med Austria është një klinike dentare e mirënjohur në zemër të Tiranës duke ofruar stomatologji të shkëlqyer për të gjithë familjen. Prioriteti ynë është t’ju bëjmë të ndiheni rehat dhe të qetë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës.

  Te gjithe deshmite

  Dr.Mentor

  Drejtuesi Teknik i Klinikes

  Dr.Albana

  Drejtuese e Laboratorit Dentar

  Stomatologji e jashtëzakonshme

  Kujdes i personalizuar

  “Dental Med Austria u themelua në radhë të parë për të krijuar buzëqeshje absolutisht të bukura.”

  Fillo udhetimin

  tend ne turizmin dentar

  Dihet që Shqipëria është kthyer në një destinacion kryesor turistik. Krahas sharmit dhe atraktivitetit të saj, Shqipëria është zhvilluar në një nivel të lartë në kujdesin dentar dhe është bërë një vend i jashtëzakonshëm turistik dentar për pacientët e huaj.

  Udheto

  Parkim

  Akomodim

  Guide

  Perkthyes

  Atraksione

  Kënaquni me qëndrimin tuaj,

  Përjetoni Shqipërinë