Ne do të donim t’ju

Shihnim të Buzëqeshni

Dental Med Travel operon në shërbimin e shëndetit oral që nga viti 2009, me synimin për të ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dentare për zgjidhjen e problemeve të ndryshme të shëndetit oral, nga implantet dentare pa dhimbje te rigjenerimi i kockave dentare, nga problemet e piorresë tek protezat dentare, nga estetika dentare tek korrigjimi i defekteve dentare, tek patologjitë e kompleksit kranio-cervikal-mandibular.

Ekipi ynë i mjekëve përbëhet nga stomatologë dhe kirurgë maksilofacialë të cilët janë specializuar në universitetet më prestigjioze në Evropë dhe në degë të ndryshme të stomatologjisë.

Untitled-26-1
Untitled-13-2

Shërbimet Tona Dentare

Në Numra

Kënaqësia e Klientit
Suksesi i Ndërhyrjeve
Të kënaqur me Stafin
Kënaqësia e Udhëtimit

Perse duhet te zgjidhni kliniken tone?

Që nga viti 2009 ne u kemi kthyer buzëqeshjen mbi 8000 pacientëve që kanë ardhur në klinikën tonë nga e gjithë Evropa. Ata kanë mbetur të kënaqur me trajtimin që kanë marrë që nga momenti i mbërritjes në Tiranë e deri në momentin e largimit, duke iu kthyer buzëqeshjen e munguar.

Dental Med Travel është kthyer në një qendër ekselence, me profesionistë dentarë me vite përvojë në sektorin e tyre dhe të përditësuar vazhdimisht me instrumente moderne dhe produkte cilësore.

Ne jemi një klinikë moderne dentare që përdor teknologjitë dhe pajisjet më të fundit për t’u garantuar pacientëve tanë trajtimet më të mira dentare, madje edhe më komplekset.

Në klinikën Dental Med Travel përdorim produkte dentare me cilësi të lartë: implante dentare, kurora, fashetë estetike, të gjitha të prodhuara në Gjermani dhe të pajisura me garanci, certifikatë CE dhe pasaportë implantuese (dokument që ju lejon të gjurmoni origjinën e tyre dhe të verifikoni cilësinë e tyre. ).

Mjekët tanë do të dëgjojnë dhe vlerësojnë problemet tuaja të shëndetit oral dhe do të përgatisin një plan të personalizuar të kujdesit dentar, në përputhje me protokollet dentare ndërkombëtare, për t’ju garantuar një mirëqenie të qëndrueshme me kalimin e kohës.

Me të mbërritur në Tiranë do të keni asistencë të vazhdueshme në gjuhën tuaj si në klinikë ashtu edhe në kohën tuaj të lirë.

Komente të mrekullueshme