Dental Med Austria

Të gjitha nevojat tuaja dentare në një vend

Klinika jonë është e pajisur me pajisje të teknologjisë më të fundit dhe ofron performancë dhe shërbime efikase falë përdorimit të teknologjisë avangarde të teknologjisë së lartë. Një staf i përkushtuar i arsimuar mirë ju ofron mbështetje dhe shërbim cilësor në çdo kohë. Dental Med Travel ndodhet në Tiranë, Shqipëri dhe mund ta gjeni lehtësisht.

Ekipi ynë i mjekëve përbëhet nga stomatologë dhe kirurgë maksilofacialë të cilët janë specializuar në universitetet më prestigjioze në Evropë dhe SHBA në degë të ndryshme të stomatologjisë.

Untitled-14
Untitled-20-2

Shërbimet Tona Dentare

Merrni një ofertë falas

Implantologji

Me përdorimin e implanteve dentare me titan, ne rikrijojmë gjendjen natyrale të dhëmbëve tuaj

Periodontologji

Periodontologjia merret me diagnostikimin, trajtimin mjekësor dhe gjithashtu parandalimin e sëmundjeve periodontale, si në rastin më të shpeshtë, gingivitin.

Endodoncia

Trajtimi i kanalit të rrënjës dhe nervit dentar përmes teknikave dhe aparateve më të fundit.

Ortodoncia

Mjekët e klinikës sonë janë të specializuar edhe në trajtimin ortodontik. Ky trajtim mund të eliminojë ose zvogëlojë problemet në katër aspekte:

Protetika

Protezat dentare përdoren për të zëvendësuar dhëmbët natyralë dhe për të përmirësuar estetikën dentare, kur dhëmbët janë të dëmtuar, por ende të rikuperueshëm.

Kurorat Dentare

Kurorat dentare janë restaurime artificiale që zëvendësojnë përgjithmonë dhëmbët e thyer, të munguar ose të copëtuar.

Fasetat Dentare

Mjekët e klinikës sonë janë të specializuar edhe në trajtimin ortodontik. Ky trajtim mund të eliminojë ose zvogëlojë problemet në katër aspekte:

Profesionistet e

Dental Med Austria

Dental Med Austria është një klinike dentare e mirënjohur në zemër të Tiranës duke ofruar stomatologji të shkëlqyer për të gjithë familjen. Prioriteti ynë është t’ju bëjmë të ndiheni rehat dhe të qetë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës.

Te gjithe deshmite

Shërbimet Tona Dentare

Në Numra

Kënaqësia e Klientit
Suksesi i Ndërhyrjeve
Të kënaqur me Stafin
Kënaqësia e Udhëtimit

Dr.Mentor

Drejtuesi Teknik i Klinikes

Dr.Albana

Drejtuese e Laboratorit Dentar

Stomatologji e jashtëzakonshme

Kujdes i personalizuar

“Dental Med Austria u themelua në radhë të parë për të krijuar buzëqeshje absolutisht të bukura.”

Fillo udhetimin

tend ne turizmin dentar

Dihet që Shqipëria është kthyer në një destinacion kryesor turistik. Krahas sharmit dhe atraktivitetit të saj, Shqipëria është zhvilluar në një nivel të lartë në kujdesin dentar dhe është bërë një vend i jashtëzakonshëm turistik dentar për pacientët e huaj.

Udheto

Parkim

Akomodimi

Guide

Perkthyes

Atraksione

Kënaquni me qëndrimin tuaj,

Përjetoni Shqipërinë