A janë të sigurtë implantet dentare për trajtime All On 4 & All On 6?

A janë të sigurtë implantet dentare për trajtime All On 4 & All On 6?

Implantet dentare janë një mënyrë e shkëlqyer për të rikthyer buzëqeshjen tuaj përgjithmonë. Por meqenëse implantet përfshijnë kirurgji, mund të pyesni veten nëse ato janë të sigurta. A duhet të shqetësoheni për ndonjë ndërlikim serioz ose çështje të tjera sigurie kur vendosni implantet e dhëmbëve? Merrni përgjigjet që ju nevojiten në këtë blog nga Dental Med Austria.

A janë të sigurt implantet dentare? Përgjigja është “po”. Kjo procedurë është përdorur me sukses në stomatologji për më shumë se 30 vjet dhe konsiderohet të jetë jashtëzakonisht e sigurt.

Për shumicën e pacientëve që janë në gjendje të mirë shëndetësore, nuk ka pothuajse asnjë rrezik për ndonjë ndërlikim ose problem të madh me procedurën e implantit dentar.

Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se edhe nëse nuk jeni në kushtet e përsosura shëndetësore, mund të jeni ende të kualifikuar për të marrë një trajtim me implante dentare me ndihmën e inovacionit teknologjik në stomatologji. Nëse keni sëmundje serioze periodontale (mishrat e dhëmbëve), për shembull, trajtimi me implante dentare do të ishte trajtimi i duhur për të menaxhuar dhe ndaluar përparimin e sëmundjes suaj të mishrave të dhëmbëve nepermjet një shfarosje të baktereve që ndodh në nivel molekular, e cila redukton në një normë mahnitëse 100% probabilitetin për të patur probleme të sëmundjeve të mishrave të dhëmbëve në të ardhmen. Kjo procedurë së bashku me pastrimin e përditshëm të dhëmbëve, me përdorimin e produkteve për larjen e gojës pa alkool dhe një pastrim dhe kontroll periodik të dhëmbëve (një herë në gjashtë muaj për shembull) sjellin një ndikim të jashtëzakonshëm në higjienën tuaj orale, duke e mbajtur atë nivele optimale dhe duke pasur kështu një shëndet oral shumë të mirë.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.