Dental Med Austria në Big Brother Albania VIP – Buzëqeshja nuk njeh kufij

Dental Med Austria në Big Brother Albania VIP – Buzëqeshja nuk njeh kufij

Big Brother Albania në edicionin e tij te dytë është kthyer në një fenomen social nga ku sytë e gjithë Shqipërisë janë mbërthyer në ekranin e televizionit, kjo për të mos humbur asnjë moment nga ndodhitë e panumërta dhe aq intensive që ndodhin brenda aktualisht, shtëpisë më të famshme në të gjithë Shqipërinë. Në vazhdën e këtij spektakli në një trend spektakolar, nuk kishte kurrsesi ot a mungonte dhe Dental Med Austria, si brand i cilësisë, profesionalizmit, bukurisë, dhe një magjie që vetëm një buzëqeshje perfekte mund të ta dhurojë. Jo rastësisht Dental Med Austria është ka fituar dhe cmimin “Business Trend” për vitin 2022 duke ot  në sipërfaqe si një nga bizneset më të përfolura dhe më të arrira në ditët e sotme.

Pjesëmarrja në shtëpinë e gjithë shqiptarve ka qënë me një impakt shume domethënës. Kemi lexuar komente të shprehura si nga banorët VIP dhe nga publiku i gjerë se si Dental Med Austria në cdo vend ku shkon, në cdo person që prek, arrin të fitojë zemrat e të gjithëve për atë klinika përfaqëson, që janë dhe vlerat më të mira njerëzore kombinuar me profesionalizëm të pashoq dhe që rrallë evidentohet në ditët e sotme.

Dokumentimi i kësaj eksperience si nga ana vizuale po ashtu dhe nga ana e shkruar është një emocion më vete, dhe ajo që dua të ndaj me ju është emocioni i vecantë që ndihet kur shikon shkëlqimin në sytë e disa personazheve nga më të famshmit në vend, kur shikon buzëqeshjet e bukura të pacientëve tanë ndër vite që tanimë i konsiderojmë dhe si miqtë tanë të shtrenjtë, që na kanë besuar me pastërti një pjesë të konsiderueshme të të ardhmes së tyre. Dental Med Austria është krenare që vazhdon të jetë një nga klinikat dentare më në zë, një brand i mirëarrirë dhe një model për tu ndjekur si nga njerëzit ashtu dhe nga bizneset për frymën dhe mesazhin që arrin të përcjellë në publikun e gjërë. Gjithkush duhet tia lejojë dhe tia garantojë vetes një buzëqeshje impresionuese, të bukur dhe plot shpresë. Bota ka nevojë për më shumë buzëqeshje, andaj dhe ne themi për këto që dëshiron të rikthejë në binarë jetën e tij/saj: “Unë buzëqesh…me Dental Med Austria!”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.