DENTAL MED AUSTRIA FAQs
pyetjet më të shpeshta
1- Kush jemi?

Dental Med Austria është një klinikë dentare me seli në Tiranë, Shqipëri, që operon në tregun shqiptar që nga viti 2009.

2- Cili është qëllimi ynë?

Klinika synon të ofrojë një gamë të gjerë shërbimesh dentare për zgjidhjen e problemeve të ndryshme të shëndetit oral, nga implantet dentare pa dhimbje te rigjenerimi i kockave dentare, nga problemet e piorresë te protezat dentare, nga estetika dentare te korrigjimi i defekteve dentare, te patologjitë e vinçit. kompleksi cervikal-mandibular.

3- Kush punon me ne?

Ekipi ynë i mjekëve përbëhet nga stomatologë dhe kirurgë maksilofacialë të cilët janë specializuar në universitetet më prestigjioze në Evropë dhe SHBA në degë të ndryshme të stomatologjisë. Ekipi ynë i mjekëve përbëhet nga stomatologë dhe kirurgë maksilofacialë të cilët janë specializuar në universitetet më prestigjioze në Evropë dhe SHBA në degë të ndryshme të stomatologjisë. Njihuni me ekipin tonë të mjekëve përmes sa vijon: https://dentalmedtravel.com/stafi-yne/

4- Cilat janë shërbimet që ne ofrojmë?

Klinika jonë është e pajisur me pajisje të teknologjisë më të fundit dhe ofron performancë dhe shërbime efikase falë përdorimit të teknologjisë avangarde të teknologjisë së lartë. Ne kryejmë: trajtim implant dentar, kurora dhe fashetë, trajtime periodontale, trajtime ortodontike, endodontike si dhe proteza dentare.

5- Sa kohë më duhet të qëndroj në Tiranë për trajtimin tim dentar?

Në varësi të planit tuaj të personalizuar dentar, qëndrimi mund të jetë nga vetëm disa ditë për të përfunduar gjithçka, dhe kjo është më e zakonshme për trajtimet estetike; ose kohëzgjatja e qëndrimit tuaj mund të ndahet në dy periudha:

  • – Periudha e parë: 3-4 ditë për operacionin e kryer që nevojitet për trajtimet e implanteve dentare, që përfshin heqjen e kanalit të rrënjës, pastrimin dhe instalimin e implantit të titanit që do të marrë rolin e rrënjës natyrale; Puna mund të jetë një All in 6, All in 8, All in 12 etj. Zbulo më shumë ===> >https://dentalmedtravel.com/implantologjia/
  • – Udhëtimi i dytë: mund të jetë pas 3-4 muajsh pas operacionit të kryer, në mënyrë që nofullën ose kockën e harkut të sipërm të shërohet në mënyrë që implantet e titanit të integrohen plotësisht në kockë, në mënyrë që të vazhdojë me prodhimin përfundimtar. i kurorave dhe vendosja mbi implante, me një ritëm të dedikuar dhe më të ngadaltë, pasi që duhet të bëhen disa analiza përpara punës përfundimtare. Kjo kohë është e barabartë me 8-10 ditë qëndrimi.
6- A ka shërbime të tjera që ofroni?

Gëzohem t’ju them se po, ka! Ne ofrojmë asistencë edhe me një plan turistik të dedikuar që përfshin: zbritje të biletave të fluturimit/tragetit; transferim privat nga aeroporti/porti në klinikë/hotel; përkthim në gjuhët e mëposhtme: anglisht, italisht, gjermanisht dhe frëngjisht; Fjetje me mëngjes akomodim në hotelet pranë klinikës për një periudhë të caktuar.

7- A ofroni një garanci?

Të gjitha ndërhyrjet tona kanë një garanci 5 vjeçare. Garancia mbulon kostot e një operacioni të ri falas, prandaj përballohet tërësisht nga klinika Dental Med Austria. Në rast të problemeve, pacientit do t’i duhet të përballojë vetëm shpenzimet e udhëtimit. Produktet dentare që përdorim janë të cilësisë më të lartë dhe ne operojmë në përputhje me protokollet dentare ndërkombëtare dhe rregulloret strikte evropiane të higjienës (Standard ISO 9001). Ne mund të demonstrojmë origjinën e materialeve përmes pasaportës së implantit, një dokument gjurmueshmërie.

8- Si mund të rezervoj një trajtim dentar me klinikën tuaj?

Ne përdorim preventivet e personalizuar që sipas kërkesës do t’ju dërgohen me WhatsApp/email, për të parë nga afër planin e trajtimit të dhëmbëve dhe të gjitha shërbimet që ne ofrojmë brenda kuotës.

Për të konfirmuar rezervimin tuaj, duhet të na dërgoni një kopje të biletës përmes Whatsapp. Rekomandohet të rezervoni të paktën 30 ditë përpara për të organizuar më mirë axhendën e takimeve dhe për të kursyer ndjeshëm pagesat e fluturimeve.

9- Cili është procesi i pagesës?

Ju mund të paguani me para në dorë ose me transfertë të shpejtë bankare, në këtë rast, është përgjegjësi e vetme e pacientit, përpara nisjes, të informojë bankën e tij/saj për synimin për të kryer një transfertë nga Shqipëria, në mënyrë që të mos ketë shqetësime të pakëndshme. blloqe apo kufizime të ndryshme në lidhje me lëshimin e një transferte bankare nëpërmjet aplikacionit celular nga IP e huaj (Shqipëri). Çeqet dhe kartat e parapaguara nuk pranohen. Ne lëshojmë një faturë të rregullt.

10- Çfarë është Turizmi Dentar?

Praktika e udhëtimit për kujdesin dentar quhet turizëm dentar. Në disa raste, ju mund të paguani më pak për biletën tuaj të fluturimit, hotelin, shpenzimet dhe procedurën dentare së bashku sesa do të paguanit vetëm për punën dentare në shtëpi. Zbuloni më shumë ===> > https://dentalmedtravel.com/dental-tourism/

Klientët me

Arsye Për Të Qeshur