Kontakt

Kontaktoni zyrën tonë dhe ne do t'ju kontaktojmë përsëri në lidhje me ndërhyrjen që ju kërkoni.

Kontaktoni

me Dental Med Austria

Addresa

Rr. Sami Frasheri, Tirane, AL

Telefoni

+355 67 55 62 354

Kontaktoni

zyrën tonë Dental Med Austria

Dëshironi të merrni një konsultë falas ose një kontroll të shpejtë për të identifikuar llojin e trajtimit që ju nevojitet? Thjesht na telefononi ose dorëzoni formularin këtu: Emri, Email, Numri i telefonit, Subjekti, Mesazhi, Bashkangjisni Panoramex-in tuaj, Dërgo

    Klientët me

    Arsye Për Të Qeshur