Kurorat Dentare

Dental Med Austria

Çfare Jane Kurorat Dentare?

Kurorat dentare janë restaurime artificiale që zëvendësojnë përgjithmonë dhëmbët e thyer, të humbur ose të copëtuar. Ato janë kapele protetike të vendosura sipër dhëmbëve për të rikthyer formën, madhësinë dhe funksionin e dhëmbëve. Kurora mund të jetë prej qeramike zirkoni, metali qeramik, ari qeramik ose qeramike e plotë. Përveç zëvendësimit të një dhëmbi në perfeksion, kurorat dentare janë gjithashtu në gjendje të përsërisin bukurinë e tij natyrore.

How-Long-Do-Dental-Crowns-Last
shutterstock_1260385099

Materialet e Kurorave Dentare

Në klinikën DENTAL MED TRAVELmjekët tanë profesionistë sugjerojnë që kurorat dentare të jenë të materialit zirkon nga marka e njohur gjermane Zircon Zahn. Ato janë shumë rezistente dhe kanë një estetikë të lartë. Gjithashtu sugjerohen kurorat zirkon EMAX, të cilat kanë shumë përparësi ndaj kurorave zirkon të thjeshta, për faktin se në përbërjen e tyre, rreth 20% përmbajnë zirkon i cili na jep garanci për funksionalitetin dhe qëndrueshmërinë e tyre, ndërsa pjesa tjetër që rrethon zirkonin vendoset EMAX, e cila garanton estetikën maksimale dhe buzëqeshjen hollivudiane për cdo pacient.

Të dyja këto kurora, Zircon dhe Zircon EMAX, janë 100% të pranueshme nga organizmi, nuk shkaktojnë alergji, si dhe garantojnë një kohëzgjatje shumë të madhe të funksionalitetit të tyre.

Mjekët tanë profesionistë sugjerojnë gjithashtu materialin FULL EMAX në formën e kurorave dhe fasetave dentare të cilat janë 100% me përbërje EMAX dhe rekomandohen kryesisht vetëm në linjën e buzëqeshjes, pra në 8-10 dhëmbët e arkadës sipërore dhe inferiore.

Merrni Nje Preventiv Falas

  Keshilla per te pasur nje buzeqeshje te perkryer:

  • Lajra e dhembeve duhet te kthehet ne nje zakon i cili duhet kryer gjithmonë pas vakteve.
  • Përdorni gjithmonë fill dentar ose pastrues në tubet çdo ditë.
  • Shpëlajeni periodikisht me një shpelares goje.
  • Shmangni përtypjen e ushqimeve shumë të forta.
  • Kontrolloni dhëmbët dhe kurorat dentare të paktën çdo 6 muaj.

  Klientët me

  Arsye Për Të Qeshur