Stafi Yne

Njihuni me ekipin tone te mrekullueshem

Stomatologji e jashtëzakonshme

Kujdes i personalizuar

Krijojme buzëqeshjen e shëndetshme që gjithmone keni dëshiruar përmes shkencës dhe kujdesit të dhembshur.

“Dental Med Travel u themelua në

radhë të parë për të krijuar buzëqeshje të bukura.”

Dr.Mentor

Drejtuesi Teknik i Klinikes

Dr.Albana

Drejtuese e Laboratorit Dentar

Dr.Alesio

Kirurg Implantolog

Dr.Blerina

Doktor i protetikës dhe fasetave dentare

Dr.Ensi

Kirurg Implantolog

Dr.Sidrit

Doktor i protetikës dhe fasetave dentare

Dr.Ina

Dentiste Endodonte

Dr.Marinela

Doktor i protetikës dhe fasetave dentare

Dr.Klementina

Doktor i protetikës dhe fasetave dentare

Dr.Hamide

Specialiste CAD & CAM

Dr.Eltoni

Kirurg Maksilo-facial

Ass.Asia

Asistente e Kirurgjise per Implantet

Ass.Marsida

Asistente e Klinikes

Ass.Stelina

Asistente e Protetikes

Ass.Lucia

Asistente e Laboratorit

Elisa

Specialiste Dentare

Ass.Vjollca

Asistente e Protetikes

Ass.Anisa

Asistente e Protetikes

Sara

Front Desk

Simela

Front Desk