Kurseni me

Dental Med Austria

Çfarë është Turizmi Dentar?

Praktika e udhëtimit për kujdesin dentar quhet turizëm dentar. Në disa raste, ju mund të paguani më pak për biletën tuaj të fluturimit, hotelin, shpenzimet dhe procedurën dentare së bashku sesa do të paguanit vetëm për punën dentare në shtëpi.

Akomodimi

Fluturimi për në Tiranë është shumë i lirë dhe çmimet në Shqipëri janë gjithashtu vërtet të lira. Mos u shqetësoni për gjetjen e fluturimit më të lirë për të arritur këtu. Ne mund të merremi me këtë për ju. Ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni datat që do t’i përshtaten më mirë nevojave tuaja në mënyrë që të gjeni zgjidhjen më të lirë dhe më të përshtatshme për ju. Rehatia juaj është qëllimi ynë.

Transporti

Me të mbërritur në aeroportin e Tiranës, do të mirëpriteni nga stafi ynë i kualifikuar, i cili do t’ju bëjë të rehatshëm qëndrimin tuaj në Shqipëri. Do të gjeni njerëz të këndshëm dhe të buzëqeshur që do t’ju shoqërojnë në Hotel dhe Klinikë dhe do t’ju këshillojnë vendet më të mira për të shijuar kohën tuaj të lirë.

Hotele

Ne kemi disa hotele me 3/4 yje ku mund të shijoni të gjitha komoditetet që mund të gjeni. Ka vende të bukura për t’u vizituar dhe lidhje WI-FI gjithmonë aktive për të mbajtur kontakte me familjen tuaj. Bëni një selfie dhe dërgojani të gjithë miqve tuaj për t’i lënë ata të shohin buzëqeshjen tuaj të re.

Merrni Nje Preventiv Falas

  Shërbimet Tona Dentare

  Merrni një ofertë falas

  Implantologji

  Me përdorimin e implanteve dentare me titan, ne rikrijojmë gjendjen natyrale të dhëmbëve tuaj

  Periodontologji

  Periodontologjia merret me diagnostikimin, trajtimin mjekësor dhe gjithashtu parandalimin e sëmundjeve periodontale, si në rastin më të shpeshtë, gingivitin.

  Endodoncia

  Trajtimi i kanalit të rrënjës dhe nervit dentar përmes teknikave dhe aparateve më të fundit.

  Ortodoncia

  Mjekët e klinikës sonë janë të specializuar edhe në trajtimin ortodontik. Ky trajtim mund të eliminojë ose zvogëlojë problemet në katër aspekte:

  Proteza

  Protezat dentare përdoren për të zëvendësuar dhëmbët natyralë dhe për të përmirësuar estetikën dentare, kur dhëmbët janë të dëmtuar, por ende të rikuperueshëm.

  Kurorat Dentare

  Kurorat dentare janë restaurime artificiale që zëvendësojnë përgjithmonë dhëmbët e thyer, të munguar ose të copëtuar.

  Fasetat Dentare

  Mjekët e klinikës sonë janë të specializuar edhe në trajtimin ortodontik. Ky trajtim mund të eliminojë ose zvogëlojë problemet në katër aspekte:

  Kënaquni me qëndrimin tuaj,

  Përjetoni Shqipërinë

  Untitled-21-1

  Profesionistet e

  Dental Med Austria

  Dental Med Austria është një klinike dentare e mirënjohur në zemër të Tiranës duke ofruar stomatologji të shkëlqyer për të gjithë familjen. Prioriteti ynë është t’ju bëjmë të ndiheni rehat dhe të qetë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës.

  Te gjithe deshmite

  Dr.Mentor

  Drejtuesi Teknik i Klinikes

  Dr.Albana

  Drejtuese e Laboratorit Dentar

  Stomatologji e jashtëzakonshme

  Kujdes i personalizuar

  “Dental Med Austria u themelua në radhë të parë për të krijuar buzëqeshje absolutisht të bukura.”

  Klientët me

  Arsye Për Të Qeshur